וובינר

וובינר: כיצד לעבור את המלחמה בשלום? עצות פרקטיות לחולי לב

חולי לב? מוזמנים להשתתף בוובינר חי מיוחד עבורכם לתקופה זו. בהנחיית ד"ר אבישי גרופר, מנהל היחידה לאי ספיקת באסף הרופא, יום חמישי, 26 לאוקטובר משעה 19:00

לימים הקשים שעוברים על כולנו יש מטבע הדברים השלכות רבות ומשמעותיות על אספקטים בריאותיים של אילו הסובלים ממחלות כרוניות שונות, כשהחולים במחלות לב נתקלים באתגרים ייחודיים באופן ניהול מחלתם.

ציבור  חולי הלב מוזמן להשתתף בוובינר ראשון מסוגו בהפקת אתר הבריאות של ישראל מדפייג' – "עצות פרקטיות למטופלים עם מחלות לב – איך לעבור את המלחמה בשלום?". את הוובינר הייחודי ינחה ד"ר אבישי גרופר, יו"ר החוג הישראלי לאי ספיקת לב באיגוד הקרדיולוגיה הישראלי, ומנהל היחידה לאי ספיקת לב במרכז הרפואי אסף הרופא (שמיר), והוא יערך ב 26 לאוקטובר  בין השעות 19:00-20:00. ההשתתפות ללא עלות.

לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן.

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.

האחריות הבלעדית לתוכנן של תגובות שיפורסמו על ידי משתמשי האתר, תחול על המפרסם ועליו בלבד. על המגיבים להימנע מלכלול בתגובות תוכן פוגעני או כל תוכן אחר, שיש בו משום פגיעה או הפרת זכויות של גורם כלשהו
0:00
0:00