ד"ר הוד מבצע בדיקות אולטרה-סאונד בהסדר למבוטחות קופ"ח מכבי, כללית מושלם ופלטינום, מאוחדת ולאומית לפי הסכמים של המבוטחות, וכן סקירות מורחבות פרטיות.
ניסיונו של ד"ר הוד מתבסס על שעות עבודה רבות, התעדכנות מקצועית שוטפת והשתתפות בקורסים , כנסים ופגישות מדעיות בארץ ובעולם.
בדיקות האולטרה-סאונד המבוצעות על ידי ד״ר הוד נעשה באמצעות מכשיר תלת מימד, במרפאתו בנס ציונה, באווירה נעימה, מרגיעה והתייחסות אישית.
בתום הבדיקה הנבדקת תקבל דוח מפורט לרופא נשים מטפל, דיסק עם הקלטה של הבדיקה, וכן תמונות תלת מימדיות של העובר, הבדיקה מלווה בהסברים ומענה לשאלות המטופלות במהלך ואחרי הבדיקה.
ד"ר הוד חבר בארגונים המקצועיים ״האיגוד הישראלי למיילדות וגינקולוגיה״, ״החברה הישראלית לאולטרה-סאונד במיילדות וגינקולוגיה" ו"החברה בינלאומית לאולטרה-סאונד במיילדות וגינקולוגיה".